Vijesti

Na ulazu u Novigrad osvanuli baneri s aktualnom porukom: #OSTAJEMDOMA / #IORESTOACASA

21.03.2020. /// Novigrad Vijesti
Dva banera s aktualnom, kratkom i jasnom porukom, u formi tzv. hashtaga, na hrvatskom i talijanskom jeziku, osvanula su sinoć na velikom kružnom toku na ulazu u Novigrad.

Banere je, na inicijativu novigradskog gradonačelnika Antea Milosa, prigodno oslikao i ispisao novigradski umjetnik Stelio Pauletić, u pripremi je pomogao i naš sugrađanin Sandro Hačić, a postavili su ih djelatnici gradskog komunalnog poduzeća Neapolis.

I ovom se inicijativom na simpatičan i popularan, ali svima jasan način, želi još jednom apelirati na sve naše sugrađanke i sugrađane, kao i na sve one do kojih će ova slika doprijeti i virtualnim putem, da ostanu unutar svojih kuća i domova u ovo vrijeme kada se svim silama nastoji ublažiti i usporiti širenje koronavirusa, te da se striktno pridržavaju svih drugih uputa nacionalnog, županijskog i gradskog stožera Civilne zaštite, te Grada Novigrada-Cittanova.

Još jednom podsjećamo i ponavljamo, kako je izbjegavanje socijalnog i bilo kakvog fizičkog kontakta od presudne važnosti u ovoj fazi borbe protiv širenja virusa! Zato još jednom, kratko i jasno: #OSTAJEMDOMA
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.