Vijesti

Završen malonogometni turnir „Veteran's cup Novigrad-Citanova“

05.02.2018. /// Novigrad Vijesti / Sport
U subotu 3. veljače odigrana je završnica Veteran's cupa, natjecanja na kojem su se proteklih nekoliko tjedana u novigradskoj sportskoj dvorani okupili najbolji veterani malog nogometa Istre. Na turniru su sudjelovale 22 ekipe iz Istre i BiH, a nakon dva tjedna utakmica po grupama u prvoj su se polufinalnoj utakmici sastale dvije pulske ekipe Santos i Toledo Pizzeria Jupiter. Mlađi i potentniji malonogometaši Santosa su s rezultatom 5-1 lagano ušli u finale.

U drugom polufinalu su se sastali Vitaleva Elektrometal iz Poreča i Max sport bar/Uljara Toni iz Novigrada. Domaćini su se probali nositi s čvrstim Porečanima, ali nisu uspjeli i Vitaleva se zasluženo probila u finale rezultatom 3-0.

U susretu za treće mjesto Max sport bar je vodio do predzadnje minute kad su iskusni Toledovci uspjeli izjednačiti s golmanom igračem na 2-2, te su pobijedili nakon izvođenja sedmeraca i tako osvojili treće mjesto.
U pauzi između utakmica organizator je sretnim dobitnicima koji su kupili srećku i bili izvučeni podijelio brojne nagrade sponzora Aminess Hotels & Campsites te majice i komplete dresova reprezentacija i klubova.

U susretu za prvo mjesto Santos je svladao Vitalevu s uvjerljivih 6-1. Njihovo je prvo mjesto bilo i očekivano, jer su od prvog dana natjecanja pokazali da su apsolutni favoriti, dovevši na turnir najmlađu ekipu prepunu odličnih i potentnih igrača. Okupili su samu kremu veteranskog malog nogometa Pule i Istre. Dokaz tome je i da su pokupili sve individualne nagrade i to: Aldo Vodopija za naj-strijelca, Roberto Funčić za naj-golmana i Valter Cetina za naj-igrača.

Nagrađeni su i četvrtoplasirani Max sport bar/Uljara Toni, trećeplasirani Toledo Pizzeria Jupiter iz Pule i drugoplasirani Vitaleva Elektrometal Poreč.

Pehare - koje je osigurala Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova – su podijelili organizatori Danijel Makin i Marino Reinić, uz zahvale sudionicima, publici i sponzorima, te poruku kako se „druge godine vidimo još jači i bolji“.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.