Vijesti

Vrtićki mališani ugostili gradonačelnika na tradicionalnom svečanom ručku

22.12.2017. /// Novigrad Vijesti / Gradonačelnik / Škole i vrtići
Djeca i tete novigradskih dječjih vrtića Tičići i Suncokret-Girasole organizirali su i ove godine, 12. puta zaredom, tradicionalni svečani blagdanski ručak, na kojem im se – također tradicionalno – pridružio i novigradski gradonačelnik Anteo Milos. Društvo su mu u posjetu vrtićkim mališanima pravili zamjenica gradonačelnika Sonja Šikanić, gradski pročelnik za društvene djelatnosti Alen Luk, predsjednica Upravnog vijeća DV Girasole Sonja Jurcan, te predsjednik Upravnog vijeća DV Tičići Branko Šopar.

U za tu prigodu posebno pripremljenoj višenamjenskoj dvorani dječjeg vrtića goste su dočekali i ugostili ravnateljica Tičića Mirjana Andrilović i v.d. ravnatelja vrtića Girasole Vedran Korelić. Vrijedne kuharice pripremile su zdrav i ukusan ručak, koji je serviran na svečano ukrašenim stolovima, za kojima je potom blagovalo stotinjak mališana oba vrtića uz goste i odgojiteljice.

Kako i priliči svečarskom ozračju, nakon deserta i voćnog šampanjca, djeca Tičića i Girasolea uz božićne su songove zajednički rasplesali cijelu dvoranu, pokazavši ono što mališani najbolje umiju - kako se živi spontana radost i zajedništvo!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.