Vijesti

Vlada RH objavila javni poziv za sufinanciranje nabavke IT opreme i izradu internetske stranice poduzetnicima

23.09.2015. /// Novigrad Vijesti / Gospodarstvo
Vlada RH putem Ministarstva poduzetništva i obrta odnosno Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Hamag-Bicro), objavila je Javni poziv iz programa „StartCo - realiziraj vlastitu poslovnu ideju“, putem kojeg će se odobravati sredstva u obliku bespovratne potpore fizičkim osobama koje po prvi puta osnivaju vlastiti subjekt malog gospodarstva, poduzetnicima početnicima koji su osnovani u protekla 24 mjeseca, te onima koji nisu bili vlasnici 50 ili više posto udjela u gospodarskim subjektima.

Bespovratna potpora moći će se koristiti za nabavku IT opreme i izradu prve internetske stranice, a korisnik može najviše dobiti 8.000 kuna. Pritom se najviše 4.000 kuna može dobiti za nabavku IT opreme i isto toliko za izradu prve internetske stranice novoosnovanog subjekta malog gospodarstva. Ukupno, dakle, svaki korisnik može dobiti najviše 8.000 kuna jednokratne bespovratne potpore. Sredstva se odobravaju u obliku vaučera koji se mogu koristiti za nabavku IT opreme i izradu prve internet stranice.

U proračunu Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (Hamag-Bicro) osigurano je ukupno 8.000.000 kuna za dodjelu potpora temeljem ovoga Programa kojeg zajedno provode Ministarstvo poduzetništva i obrta i Hamag-Bicro.

Tekst Javnog poziva sa svim uputama i detaljima možete pronaći OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.