Vijesti

Uključite se u izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Sjeverna Istra“!

29.02.2016. /// Novigrad Vijesti
LAG „Sjeverna Istra“ je u postupku izrade Lokalne razvojne strategije (LRS) za razdoblje 2016.-2020., a koja će predstavljati temeljni dokument za razvoj područja na kojem LAG djeluje, te za direktno financiranje projekata kroz Program ruralnog razvoja RH za financijsko razdoblje 2014-2020, sukladno Podmjeri 19.1 - Pripremna pomoć.

Svojim osobnim sudjelovanjem u izradi Lokalne razvojne strategije (LRS) doprinosite njenoj kvaliteti i mogućnostima financiranja projekata koji će našem području omogućiti rast i razvoj.

Kako bi Lokalna razvojna strategija (LRS) bila što sveobuhvatnija i kako bi prikazala potrebe cijelog područja LAG-a, važno je da u njenu izradu budu uključeni predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora.

Stoga Vas pozivam na radionicu „Misija i vizija, te definiranje prioriteta i mjera za razvoj područja LAG-a Sjeverna Istra“, a koja će se održati u četvrtak 3. 3. 2016. u Bujama, u Pučkom Otvorenom Učilištu, na adresi Trg Josipa Broza Tita 6.

Za sudjelovanje na radionici nije potrebna nikakva prethodna priprema, već ćete s obzirom na vlastita iskustva i potrebe sektora iz kojeg dolazite, biti u prilici iznijeti vlastita mišljenja, stavove i prijedloge.

Radionicu će voditi konzultantice iz tvrtke Adviso d.o.o. iz Rijeke.

Radionice su formirane prema segmentima dionika, stoga Vas molimo da dođete u vrijeme predviđeno za vaš sektor:

Prezentacija misije i vizije, definiranje prioriteta i mjera / DIONICI – Buje, 3. 3. 2016

10:00-12:00 - JAVNI SEKTOR- predstavanici JLS-a

13:00-15:00 - CIVILNI SEKTOR – udruge, građani

15:30 -17:30 - PRIVATNI SEKTOR – poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici, OPG-ovi, udruženja obrtnika


POZIV na radionicu

KARTA LAG-a Sjeverna Istra
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.