Vijesti

U tijeku su prijave za novčanu nagradu odlikašima

08.07.2019. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići
Grad Novigrad-Cittanova je objavio javni poziv učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Novigrada-Cittanova koji su ostvarili odličan uspjeh na kraju školske godine 2018./2019. da se prijave kako bi ostvarili pravo na novčanu nagradu, koju Grad tradicionalno dodjeljuje srednjoškolcima odlikašima.

Obrazac prijave može se podignuti u pisarnici gradske uprave (prizemlje), Veliki trg 1 ili na službenim mrežnim stranicama Grada (OVDJE).

Prijavu s traženim prilozima treba dostaviti osobno ili poštom, na adresu: Grad Novigrad-Cittanova, Upravni odjel za opću upravu, pravne poslove i društvene djelatnosti, Veliki trg 1, 52466 Novigrad-Cittanova. Rok prijave je do 14. kolovoza 2019. godine. Novčana nagrada svečano će se uručiti u okviru proslave Dana Grada koncem kolovoza.

Podsjetimo kako je iznos novčane nagrade Grada odličnim učenicima srednjih škola i studentima u prošloj godini udvostručen, pa učenici odlikaši od lani dobivaju 1.000 umjesto 500 kuna, a studenti 2.000 umjesto prijašnjih 1.000 kuna.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.