Vijesti

U subotu 10. veljače defile i zabava dječjih maškara u organizaciji novigradskog DND-a

02.02.2018. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići / Kultura i zabava
Društvo Naša djeca Novigrad-Cittanova i ove godine organizira dječje maškare za djecu koja pohađaju novigradske vrtiće Girasole/Suncokret i Tičići. Oko 180 mališana sa svojim odgajateljicama će u subotu, 10. veljače 2018., od 10 sati, defilirati novigradskim ulicama kako bi svojim sugrađanima, roditeljima i gostima, pokazali kostime koje su izrađivali u svojim skupinama i na radionicama, na kojima su učestvovali i njihovi roditelji.

Društvo Naša djeca poziva sve Novigrađanke i Novigrađane da izađu na ulice i pozdrave svoje najmlađe sugrađane. Kolona će se kretati od parkinga blizu vinarije, uz Mandrač, Mlinskom ulicom, Velikom ulicom, sve do Velikog trga. Na Velikom trgu održat će se predstavljanje vrtićkih skupina, nakon čega slijedi animacija uz glazbu i ples.

DND poziva i djecu osnovnoškolske dobi da se na Velikom trgu pridruže zabavi. Volonterke DND-a dijelit će malim maškarama krofne, fritule, kroštule i piće. Veselju će se pridružiti i odrasle novigradske maškare, okupljene oko Udruge za stare i mlade iz Dajle i Novigrada.

Ostvarenje ove manifestacije omogućeno je sredstvima koje je Društvo Naša djeca dobilo na natječaju Turističke zajednice Grada Novigrada-Cittanova za realizaciju manifestacija u 2018. godini.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.