Vijesti

U prosincu dvije kazališne predstave: „321 Božić“ za najmlađe, Pervanov humor za sve ostale

11.12.2017. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
U ovo vrijeme darivaja krajem godine, Grad Novigrad-Cittanova odlučio je svoje sugrađane, kako one najmlađe tako i one nešto starije, darovati s dvije kazališne predstave koje će ih zabaviti i razonoditi u ove prosinačke dane.

Najmlađoj publici namijenjena je predstava pulskog Teatra Naranča pod nazivom „321 Božić“, koja će mališanima iz novigradskih vrtića i škola prenijeti lijepu i prigodnu poruku u ovo blagdansko vrijeme. Predstava će se održati u gradskoj kino-dvorani u srijedu 13. prosinca s početkom u 10 sati. Predstavu će organizirano posjetiti polaznici dvaju novigradskih vrtića, te učenici nižih razreda dviju novigradskih osnovnih škola, no kako je ulaz besplatan dobrodošli su i drugi mališani uzrasta od tri godine do 4. razreda osnovne škole, kojima je predstava namijenjena.

Oni nešto stariji, željni dobrog humora i doze „zdravoga smijeha“ na svoje će doći tjedan dana kasnije, 20. prosinca od 19 sati, kada u novigradskoj kino-dvorani gostuje jedan od najboljih i najpoznatijih komičara na ovim prostorima, Željko Pervan. „Na komadiću Europe“ naziv je stand-up komedije kojom će se Pervan predstaviti novigradskoj publici, a kroz koju će se na svoj osebujan način, progovoriti o raznim temama, poput braka, odrastanja, žena, neizbježne politike… Ne treba se naravno iznenaditi ako mu neka od tema bude i vrlo aktualna, jer je poznat kao duhoviti komentator hrvatske zbilje i svakodnevice. Uostalom, odlična kombinacija starih i novih „fora“, uz stalnu improvizaciju, glavni je „forte“ Pervanovog nastupa, u kojem će 20. prosinca moći uživati – i dobro se pritom nasmijati – i novigradska publika.

Ulaz je besplatan, svi ste dobrodošli!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.