Vijesti

U Novigradu održan prvi krug županijske lige u stolnom tenisu

11.11.2015. /// Novigrad Vijesti / Sport
Stolnoteniski klub “Novigrad“ ugostio je u prostoru gradske sportske dvorane prvi krug Županijskog ligaškog natjecanja, na kojem su nastupila četiri istarska stolnoteniska kluba: STK “Jadran“ iz Poreča, STK “Maestral“ iz Umaga, STK “Višnjan“ i domaćin STK “Novigrad“.

Treba istaknuti kako u okviru ovog Županijskog ligaškog natjecanja boje STK „Novigrada“ brani ženska ekipa, obzirom da propozicije dozvoljavaju zajedničko natjecanje stolnotenisačica i stolnotenisača. Muška seniorska ekipa natječe se naime u 2. Hrvatskoj ligi, a ženska ekipa STK „Novigrada“ jedina je prijavljena ženska stolnoteniska ekipa u okviru županijske lige.

Iako su ovom prigodom sva tri susreta izgubile, Tanea Benčić, Antonela Lučić i Sanela Katalinić pokazale su iznimni trud i borbenost, te tako dostojno obranile boje svoga kluba.
U drugom krugu natjecanja stolnotenisačice „Novigrada“ igrat će protiv timova Pazin I, Pazin II i Buzet, dok su u trećem krugu slobodne. U finalnom četvrtom krugu, sredinom prosinca, naše mlade stolnotenisačice igraju protiv Pule, Fažane i Arene Ferro.

Sve pojedinosti s mečeva, kao i službene rezultate, možete pratiti na internetskoj stranici Stolnoteniskog saveza Istarske županije (www.stsiz.hr), kao i na Facebook stranici novigradske sportske dvorane.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.