Vijesti

U Grožnjanu peta izložba radova iz radionice ponovne uporabe namještaja Centra za inkluziju Buje

02.03.2020. /// Novigrad Vijesti
U sklopu obilježavanja Europskog tjedna za smanjenje otpada, a kao aktivnost u okviru projekta kojim se provode izobrazno-informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Novigrada, Buja, Brtonigle, Grožnjana te Oprtlja, u studenom prošle godine Centar za inkluziju Buje održao je radionicu ponovne uporabe namještaja sa štićenicima Centra, volonterima i učenicima. Kao rezultat ove vrlo uspješne trodnevne radionice, postavljena je i peta, ujedno i posljednja izložba u gradovima i općinama koji su dio projekta.

Izložba je postavljena u Grožnjanu u prizemlju Općinske zgrade na adresi Umberta Gorjana 3, a može se posjetiti od 28. veljače do 9. ožujka. Time je zaokružena promocija aktivnosti koja pokazuje kako od rabljenih komada namještaja možemo osmisliti i dobiti potpuno nove i drugačije komade bez opterećivanja okoliša i stvaranja otpada.

Projekt „Izdvoji s(v)e. Fai la differenza. - Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Novigrada, Buja, Brtonigle, Grožnjana te Oprtlja“, sufinanciran je od strane EU, a provodi ga Grad Novigrad-Cittanova.

 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.