Vijesti

TZG Novigrada-Cittanova objavila javni poziv za sufinanciranje projekata i programa u 2020. godini

15.10.2019. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Pored redovitih sredstava za vlastite projekte i programe u 2020. godini, Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova osigurat će određena financijska sredstva i za potporu manifestacijama i projektima od turističkog značaja čiji organizator odnosno nositelj nije TZG. U tu svrhu objavljen je Javni poziv za dostavu zahtjeva za dodjelu potpore manifestacijama odnosno projektima u 2020. godini, na koji se mogu javiti zainteresirani organizatori manifestacija odnosno nositelji drugih projekata i programa koji će unaprijediti i obogatiti turistički proizvod, te ponudu Novigrada kao turističke destinacije.

Za kandidiranje manifestacija odnosno projekata za dodjelu potpore TZG Novigrada-Cittanova podnosioci zahtjeva moraju dostaviti popunjen obrazac Zahtjeva za dodjelu potpore manifestacijama, te detaljni program manifestacije odnosno projekta (opisni i kronološki sadržaj događanja). Tekst Javnog poziva i obrazac Zahtjeva za dodjelu potpore manifestacijama možete pronaći na ovom LINKU.

Rok za dostavu zahtjeva je 25. listopada 2019. godine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom (052/757-075) ili elektroničkom poštom (.(JavaScript must be enabled to view this email address)).
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.