Vijesti

Turistička zajednica zahvalila vjernim gostima

08.08.2018. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova simboličnim priznanjima zahvalila je nekima od svojih najvjernijih gostiju, koji Novigrad već dugi niz godina biraju kao odredište za svoj ljetni odmor.

Gottfried i Regina Conrad, gosti iz njemačkog mjesta Wuppertal, u Novigrad dolaze već više od 30 godina, te su vjerni gosti obitelji Paulović u Karpinjanu. Luciana Rossi i Loris Pettina iz talijanske Vicenze, u Novigradu, kod obitelji Mihovilović na Rivareli, neprekidno pak ljetuju već 25 godina.

Simbolične zahvalnice za dugogodišnju vjernost Novigradu, kao i prigodne poklone, gostima su uručili gradonačelnik, ujedno i predsjednik TZG-a, Anteo Milos, te direktorica TZG-a Vesna Ferenac, uputivši im i riječi zahvale što baš Novigrad svih ovih godina biraju kao mjesto svoga odmora. Zahvalili su i njihovim novigradskim domaćinima, koji su svojom uslugom, ali i odnosom prema gostima, posebno zaslužni za njihovi vjernost našem gradu.

Njemački i talijanski par tom su prigodom izrazili svoju oduševljenost Novigradom kroz sve protekle godine, naglasivši posebno kako svake godine vide pomake i poboljšanja, od infrastrukture nadalje. Novigrad je – naglasili su – njihov drugi dom, pa će se ovdje i ubuduće rado vraćati.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.