Vijesti

Tradicionalni svečani ručak vrtićkih mališana i gradonačelnika

18.12.2019. /// Novigrad Vijesti / Gradonačelnik / Škole i vrtići
Djeca i tete novigradskih dječjih vrtića Tičići i Suncokret-Girasole organizirali su i ove godine, 14. puta zaredom, tradicionalni svečani blagdanski ručak, na kojem im se – također tradicionalno – pridružio i novigradski gradonačelnik Anteo Milos. Društvo su mu u posjetu vrtićkim mališanima pravili zamjenica gradonačelnika Sonja Šikanić, gradski pročelnik za društvene djelatnosti Alen Luk, te predsjednica Upravnog vijeća DV Tičići Lorna Lisjak Makin.

U za tu prigodu posebno pripremljenoj višenamjenskoj dvorani dječjeg vrtića goste su dočekali i ugostili ravnateljica Tičića Mirjana Andrilović i v.d. ravnatelja vrtića Girasole Vedran Korelić. Gosti su razmijenili prigodne poklone sa svojim domaćinima, a vrijedne kuharice pripremile su zdrav i ukusan ručak, koji je serviran na svečano ukrašenim stolovima, za kojima je potom blagovalo stotinjak mališana oba vrtića uz goste i odgojiteljice.

Kako i priliči svečarskom ozračju, nakon deserta i dječjeg pjenušca, djeca Tičića i Girasolea zajedno su zapjevala božićne pjesme i nastavila druženje u dobrom raspoloženju.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.