Vijesti

Teniskim turnirom zaključena humanitarna akcija Zavrti se sa mnom 2

06.06.2018. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava / Sport
Posljednje nedjelje u svibnju održan je humanitarni teniski turnir u suorganizaciji udruge Zdravi Novigrad i Teniskog kluba Novigrad, kao posljednja u nizu aktivnosti u okviru humanitarne akcije Zavrti se sa mnom 2.

Cjelodnevno događanje proteklo je u vedroj atmosferi, uz druženje, hranu i piće te dobru zabavu, kao i zanimljive mečeve na teniskim terenima. No, natjecateljski rezultat ovdje je bio u drugom planu. Puno važniji bio je onaj humanitarni, a on je na koncu rezultirao s čak 10.072 prikupljenih kuna!

Zasluge za to idu svim sudionicima turnira, članicama i članovima Teniskog kluba, posebice tajnici kluba Soneli Šegon, članicama Zdravog Novigrada na čelu s predsjednicom Vivijanom Fakin, ali i sponzorima koji su pomogli u realizaciji ovog humanitarnog teniskog turnira. Svojim sponzorstvima pomogli su restorani Tri palme i Kod Marice, vinarije Ivančić i Palčić, pekare Stella i Ošo, Ren nekretnine, Aura, Foto Edi, Ožujsko i Jamnica.

Iz udruge Zdravi Novigrad kao zaključnu aktivnost u okviru humanitarne akcije Zavrti se sa mnom 2, najavljuju skorašnji susret u Karpinjanu, u tamošnjem Parku J. Ziherla, kada će se – kako kažu - materijalizirati ono za što su se svi zajedno trudili proteklih šest mjeseci.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.