Vijesti

Talentirani novigradski košarkaš Matej Kostić dobio poziv za reprezentaciju!

12.06.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
Ovih dana na adresu mladog talentiranog novigradskog košarkaša Mateja Kostića stigla je odlična vijest; Hrvatski košarkaški savez uvrstio ga je na popis igrača hrvatske reprezentacije do 14 godina (U-14), uoči pripremnih turnira koji izabranu nacionalnu vrstu očekuju ovog ljeta!

Kostićev uspjeh tim je veći imajući na umu kako je iz čitave Regije Zapad (Istarska i Primorsko-goranska županija) poziv u reprezentaciju, i to onu U-15, dobio još samo Kvarnerov Vito Kučić.

Reprezentacija U-14 na svoje pripreme kreće 16. lipnja u Dubrovniku, nakon čega će 20. i 21. lipnja odigrati dvije utakmice s Crnom Gorom. Hrvatski mlađi kadeti ponovno će se okupiti u kolovozu, kada ih od 24. do 27. očekuje turnir Slovenia Ball u Slovenj Gradecu.

Mlađekadetskoj reprezentaciji zasigurno će u tim susretima pomoći talentirani Kostić, iza kojeg je sezona puna dobrih nastupa za mlađe kadete Stoje, s kojima je bio i na poluzavršnici prvenstva Hrvatske, te za Novigrad, s kojim je osvojio visoko 3. mjesto u županijskoj ligi Istre. Čestitke Mateju!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.