Vijesti

STK Novigrad – Rezultati s natjecanja

21.03.2018. /// Novigrad Vijesti / Sport
Proteklog vikenda u porečkoj dvorani Žatika održano je Pojedinačno prvenstvo Istarske županije u stolnom tenisu za šest dobnih kategorija natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji, na kojem su stolnotenisačice STK Novigrada postigle odlične rezultate. Željka Zakinja-Sloković u kategoriji seniorke osvojila je zlatno odličje i naslov prvakinje Istre za 2018. godinu, dok je Sanela Katalinić osvojila broncu.

U kategoriji najmlađih kadeta za STK Novigrad su nastupili Marc Vučić i Lucas Fabac, koji su uspješno prošli skupine, no u prvom kolu zaustavljeni su od protivnika. U kategoriji klinci nastupio je Marco Miolin. Raul Dominik Holik i Rocco Mihelić u kategoriji mlađih kadeta, kao ni Zoran Holik u kategoriji seniora, nisu uspjeli doći do glavnog žrijeba, no svi su osvojili nove bodove za županijsku rang ljestvicu.

Ovaj stolnoteniski turnir bio je i humanitarnog karaktera. Organizator i domaćin, porečki STK Jadran, odlučio je donirati dio uplaćenih sredstava kotizacije za pomoć u liječenju pulske igračice i trenerice Dine Pervan, a sredstva će biti uplaćena na račun udruge „Hrabra golubica“.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.