Vijesti

STK Novigrad – Rezultati s natjecanja

07.02.2018. /// Novigrad Vijesti / Sport
U organizaciji Stolnoteniskog kluba Jadran iz Poreča u sportskoj dvorani Žatika održano je ekipno prvenstvo regije u kategoriji najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja, te ekipno prvenstvo regije u kategoriji kadeta i kadetkinja, na kojem zbog zdravstvenih problema stolnoteniske ekipe Novigrada u kategoriji najmlađih kadeta i kadeta nisu nažalost mogle nastupiti.

Paralelno s održavanjem ekipnog prvenstva regije, održano je i pojedinačno prvenstvo Primorsko-istarsko-goranske regije za seniore i seniorke, odnosno seniorski kvalifikacijski turnir za prvenstvo države, na kojem su novigradske stolnotenisačice briljirale i postigle svoj najveći dosadašnji uspjeh.

Željka Zakinja-Sloković osvojila je srebrno odličje i naslov viceprvakinje regije, dok su Sanela Katalinić i Tanea Benčić podijelile treću poziciju osvojivši broncu. Prvoplasirana na turniru Maja Šuman iz vrsarskog kluba i drugoplasirana Zakinja-Sloković svojim plasmanom na regionalnom turniru direktno su stekle pravo nastupa na državnom prvenstvu, dok su Katalinić i Benčić prve pričuve regije. Tako će na prvenstvu Hrvatske početkom idućeg mjeseca u Varaždinu STK Novigrad po prvi puta u novijoj povijesti imati svoju predstavnicu u seniorskoj konkurenciji.

U kategoriji seniora za novigradski klub nastupio je Zoran Holik, koji nažalost nije uspio proći među osam najboljih, već je natjecanje završio u kvalifikacijama kao trećeplasirani u skupini.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.