Vijesti

STK Novigrad – rezultati s natjecanja

20.11.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
U okviru 3. kruga 1. Županijske stolnoteniske lige, koji se odigrao u Umagu, stolnotenisačice Novigrada odigrale su meč s ekipom STK Val Shark iz Fažane. Novigrađanke su nastupile u sastavu: Mija Antonia Radosavljević, Tanea Benčić i Sanela Katalinić. Susret su izgubile rezultatom 4:0, no treba naglasiti kako je ekipa Val Shark jedan od ovogodišnjih favorita za prvu poziciju. Uz to, vrijedi istaknuti kako su novigradske stolnotenisačice trenutno jedine koje se aktivno takmiče među mahom muškim ekipama.

U 4. krugu STK Novigrad je slobodan, a kako je 5. krug na rasporedu tek iduće 2018. godine, početkom veljače, ostaje dovoljno vremena da mlade stolnotenisačice Novigrada poboljšaju svoju sportsku, formu te u drugom dijelu sezone, možda i uz poneko pojačanje, poprave svoj trenutni bodovni saldo.

STK Novigrad sudjelovao je i na međunarodnom memorijalu „Mirko Abramović“ u varaždinskoj Areni. Turnir je u tri dana održavanja okupio 80-ak ekipa i preko 450 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja. Za STK Novigrad nastupili su Raul Dominik Holik, u kategoriji mlađih kadeta, te Ante Katalinić, u kategoriji juniora. Iako nisu uspjeli ući u završnicu turnira, obojica su osvojili nove bodove za mlađe-kadetsku i juniorsku rang ljestvicu HSTS-a.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.