Vijesti

Stolnoteniski klub Novigrad – Rezultati s natjecanja

20.03.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
Na pojedinačnom prvenstvu Istre, koje je u Poreču okupilo više od 150 natjecatelja u 12 kategorija iz skoro svih istarskih klubova, odličan rezultat ostvarila je članica STK Novigrada Tanea Benčić, osvojivši u kategoriji kadetkinja titulu viceprvakinje Istre.

Druga članica STK Novigrada, Željka Zakinja Sloković, vratila se nakon dužeg izbivanja sa stolnoteniskih natjecanja, te je i ona osvojila odličje – brončanu medalju u kategoriji seniorki.
Za novigradski klub nastupili su još Zoran Holik u kategoriji seniora, Raul Dominik Holik i Rocco Mihelić u kategoriji mlađih kadeta, Lucas Fabac u kategoriji najmlađih kadeta, te Ante Katalinić u kategoriji kadeta i kategoriji juniora.

Turnir je bio bodovnog karaktera s vrlo visokim koeficijentom (1,8), pa su skoro svi članovi STK Novigrada ostvarili pregršt novih bodova za županijsku rang-ljestvicu. Nakon turnira u Umagu početkom svibnja znat će se tko će nastupiti na Top 8 turniru Istarske županije. Za sada su svoje mjesto među najboljima osigurali Tanea Benčić i Ante Katalinić, dok će ostali svoje mjesto među osam tražiti za nešto manje od mjesec dana.

Paralelno se s pojedinačnim prvenstvom Istre u porečkoj dvorani na Žatiki održavalo i ekipno natjecanje za Prvenstvo regije (PIG) u kategorijama mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, te juniori i juniorke. U ekipnom dijelu natjecanja za STK Novigrad odnosno u kvalifikacijama za prvenstvo Hrvatske nastupili su Rocco Mihelić, Raul Dominik Holik i Lucas Fabac. Nažalost, nisu ostvarili željeni uspjeh i plasman među tri ekipe, pa su se u konačnici morali zadovoljiti petim mjestom.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.