Vijesti

Sredinom travnja započela naplata parkinga, vrijeme je za obnovu sezonskih parking-kartica

21.04.2017. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Sukladno Pravilniku o lokacijama javnih parkirališta u sustavu naplate, zonama, vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, vremenu naplate parkiranja i visinama naknade za parkiranje na području Grada Novigrada–Cittanova, 15. travnja započela je naplata parkiranja na označenim parkirališnim mjestima na području Novigrada.

Pozivaju se stoga svi oni koji ostvaruju pravo na neki od oblika povlaštenog odnosno sezonskog parkiranja, da produže (ili zasnuju) svoj pretplatnički odnos u uredu parking službe nadležnog poduzeća Neapolis d.o.o. Novigrad, na adresi Gradskih vrata 43, u vremenu od 7:30 do 17:00 sati.

Sukladno Pravilniku o naplati parkiranja korisnicima su dostupne sezonske karte raznih profila i kategorija. Najbrojnije su one namijenjene svim vlasnicima vozila s područja Grada Novigrada-Cittanova, koji ostvaruju pravo na besplatno parkiranje na cijelom području Grada, osim u prvoj parkirališnoj zoni. Svi oni, kao i svi drugi korisnici povlaštenog odnosno sezonskog parkiranja, moraju se javiti u parking službu, kako bi obnovili svoj pretplatnički odnos odnosno i dalje ostvarivali pravo na povlašteno parkiranje.

Sve informacije vezane uz naplatu parkiranja mogu se dobiti telefonom (052/726-775 i 099/226-5808), ili putem elektroničke pošte: .(JavaScript must be enabled to view this email address).
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.