Vijesti

Robot Roby novi „član“ Stolnoteniskog kluba Novigrad

10.11.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
Stolnoteniski klub Novigrad uspio je u svojem višegodišnjem nastojanju i nabavio stolnoteniskog robota, koji će pomoći u treninzima članovima kluba, ali i približiti ovaj sport mlađoj populaciji.

Riječ je o proizvodu njemačke tvrtke Donic, specijalizirane za profesionalnu stolnotenisku opremu. Robot Roby, kako su ga najmlađi članovi kluba već prozvali, svoj prvi test imao je proteklog tjedna, kada su iskušane samo neke od funkcija, a kroz naredno razdoblje pomoći će da svi članovi kluba lakše svladaju zahtjevne vještine ovog sporta.

Članovi kluba ovom prigodom zahvaljuju svima koji su pomogli u nabavci ovog uređaja, prvenstveno gradu Novigradu-Cittanova, kao i Sportskoj zajednici grada Novigrada, bez kojih ovaj zahtjevni projekt ne bi bio realiziran. Zahvaljuju se i upravi kluba koja aktivno radi na poboljšanju uvjeta za trening i napredovanje u ovom sportu. Isto tako ovim putem pozivaju sve zainteresirane da se pridruže klubu, da se jave u sportsku dvoranu, gdje mogu dobiti sve informacije o stolnoteniskoj školi kao i tjednim terminima treninga.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.