Vijesti

Radionice programiranja za djecu u Gradskoj knjižnici

30.09.2019. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići
Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova poziva vas da se prijavite na radionice programiranja za djecu koje će se održavati u Gradskoj knjižnici Novigrad-Cittanova ponedjeljkom, počevši od 21. listopada 2019. pa sve do 27. travnja 2020. godine.

Na radionicama ćete učiti logiku programiranja po nastavnom programu razvijenom od strane međunarodne organizacije za promicanje informatičke izobrazbe, Code.org, a koristit ćete se i micro:bitovima, Lego robotičkim setovima te elektroničkim blokovima Little bits. Voditelj radionica je informatičar Vedran Janić.

Radionice za učenike od 1. do 4. razreda održavat će se ponedjeljkom od 16:30 do 18 sati.
Radionice za učenike od 5. do 8. razreda održavat će se ponedjeljkom od 18:30 do 20 sati.

Mjesta su ograničena te se mole roditelji da svoje dijete prijave telefonski (052/729-040) ili osobno u Knjižnici. Prijave se primaju do popunjenja mjesta, a najduže do 11. listopada 2019.

Od učenika se očekuje redovito pohađanje svake radionice, a u slučaju nemogućnosti dolaska mole se roditelji da na vrijeme obavijeste Knjižnicu.

Volite li tehnologiju, ili želite naučiti kako stvarati i smišljati rješenja koristeći tehnologiju, onda su ove radionice za vas!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.