Vijesti

Propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravka – Obrasci

23.03.2020. /// Novigrad Vijesti
Propusnica koju izdaje poslodavac:
Temeljem čl. II I čl. III Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka (dostupna OVDJE), koja je stupila na snagu 23. ožujka 2020., odgovorne osobe u pravnoj osobi (poslodavci) mogu izdati, ovjeriti i potpisati Propusnicu za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta, u slijedećim okolnostima koje su izuzete od zabrane:
- promet i kretanje nužno za opskrbu navedenog područja
- dnevne migracije zaposlenih u službama bitnim za: pružanje zdravstvene i veterinarske zaštite, dostavu lijekova i sanitetskog materijala, održavanje komunalne djelatnosti, vodoopskrbe i odvodnje, opskrbe plinom i strujom, zaštitarske službe
- izvješćivanje javnosti
- putovanje na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće
- žurne i operativne službe koje sudjeluju u sprječavanju širenja bolesti COVID-19.

>>>Obrazac Propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravka koju izdaje, ovjerava i potpisuje odgovorna osoba u pravnoj osobi (poslodavac), preuzmite OVDJE.

Propusnica koju izdaje gradski stožer Civilne zaštite:
U slijedećoj okolnosti Propusnicu za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravka za građane Grada Novigrada-Cittanova izdaje nadležni stožer Civilne zaštite Grada Novigrada-Cittanova:
- vitalni obiteljski razlozi, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

>>>Za ostvarivanje prava na ovu Propusnicu molimo ispunite Zahtjev (preuzmite ga OVDJE) i pošaljite ga na e-mail adresu: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Za sve ostale informacije molimo konaktirajte: 052/757-068 ili 052/757-055, svakim radnim danom od 8 do 14 sati.

NAPOMENA: Stožer civilne zaštite Grada Novigrada–Cittanova neće izdavati propusnice osobama kojima je usmenim ili pismenim putem izrečena mjera samoizolacije. Svako kršenje ove mjere podložno je sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.