Vijesti

Prikupljanje krupnog otpada: Paolija (26. 4.), Kršin (27. 4.), Novigrad (28-30. 4.)

24.04.2017. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Nastavlja se akcija prikupljanja glomaznog, drvenog i elektro-otpada na cijelom području Grada Novigrada-Cittanova, koju od 24. ožujka do 30. travnja provodi komunalno poduzeće 6. maj d.o.o. Umag u suradnji s Gradom Novigradom-Cittanova. Otpad se u okviru akcije prikuplja na šest lokacija u pet gradskih naselja, kroz pet vikenda tijekom ožujka i travnja.

Ovoga vikenda, od 28. do 30. travnja otpad će se prikupljati u naselju Novigrad. U ulici Sv. Maksima, na parkiralištu kod starog groblja bit će postavljen poseban spremnik u koji će građani moći odložiti svoj otpad. Spremnik će na navedenoj lokaciji građanima biti na raspolaganju u vremenu od 10 do 16 sati.

Otpad će se prikupljati i u naseljima Paolija (26. travnja), Kršin (27. travnja), Stancija Bružada (3. svibnja), te Stancija Roželo (4. svibnja). Kontejneri će se u ovim naseljima postaviti u jutarnjim satima na navedene datume, a sutradan ujutro bit će odvezeni.

Akcija je namijenjena isključivo fizičkim osobama (građanima), koje ovim putem pozivamo da se uključe i očiste svoje podrume, tavane i druge prostorije, od glomaznog, drvenog i elektro-otpada.

Za sve informacije vezano uz akciju prikupljanja otpada obratite se na dežurni telefon 091 1255 008.

Više o akciji možete doznati OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.