Vijesti

Pridružite se akciji Sat za planet Zemlju / Earth hour 2020

25.03.2020. /// Novigrad Vijesti
I u ovim danima, kada se svijet suočava sa zdravstvenom krizom prouzrokovanom koronavirusom i bolešću COVID-19, potreba za zaštitom našeg planeta je i dalje velika.

Danas je, više nego ikada, bitno da se čovječanstvo ujedini u očuvanju budućnosti planeta Zemlje, jer o njoj ovisi i naša budućnost i naše zdravlje.

Obzirom na novonastale okolnosti u kojima se striktno izbjegavaju okupljanja i javne aktivnosti, Sat za planet Zemlju / Earth hour ove će se godine obilježiti u nešto izmijenjenom izdanju, no i dalje su svi pozvani da se u njega uključe i daju svoj doprinos. Današnja nam tehnologija otvara vrata novim i drugačijim mogućnostima, stoga vas pozivamo da se uključite u akciju za očuvanje našeg planeta iz sigurnosti svoga doma. Pridružite se akciji i ugasite svijetla u vašim domovima na sat vremena, u subotu 28. ožujka u 20:30 sati. Gdjegod bili, možete se uključiti!

Još niz načina za sudjelovanje, ideja i zanimljivih video materijala na temu očuvanja našeg planeta možete pronaći na web stranici https://www.earthhour.org/

Ostanite doma i iskoristite ovo vrijeme i za otkrivanje, učenje, promišljanje i zbližavanje s našim planetom Zemljom.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.