Vijesti

Poziv na edukaciju „Novi informacijski sustav za prijavu i odjavu turista – eVisitor“

11.04.2016. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Turistička zajednica Grada Novigrada-Cittanova poziva iznajmljivače s područja Grada Novigrada na edukaciju za korištenje sustava za prijavu i odjavu gostiju“E-Visitor“. Edukacija će se održati u srijedu, 13. 4. 2016. u 18 sati, u hotelu Aminess Maestral, u dvorani „Maestral“.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista e-Visitor jedinstveni je informacijski sustav, koji funkcionalno povezuje sve turističke zajednice u Hrvatskoj, a dostupan je kao web aplikacija, bez potrebe za instaliranjem na računalo. Sustav ponajprije služi za prikupljanje i obradu podataka o pružateljima usluga smještaja i njihovim smještajnim objektima, prijavu i odjavu turista, obračun i kontrolu naplate boravišne pristojbe te obradu i analizu podataka za izvještavanje u statističke svrhe. Zaključno s 31. 12. 2015. prestali su važiti svi dosadašnji načini prijave te je jedini zakonski oblik prijave direktna prijava u novi sustav eVisitor.

Važno je napomenuti da su svi korisnici eVisitora obvezni preuzeti svoje pristupne podatke, kako bi se mogli služiti sustavom, stoga pozivamo sve iznajmljivače s područja Grada Novigrada-Cittanova koji do sada još nisu preuzeli pristupne podatke za sustav eVisitor da to učine što prije. Podaci se mogu preuzeti u Turističkom uredu TZG Novigrad-Cittanova, Mandrač 29a, od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati te subotom od 9 do 13 sati. Prilikom preuzimanja podataka obavezno je predočenje osobne iskaznice (kopija ili original) iznajmljivača. Ukoliko iznajmljivač ne preuzima podatke osobno, osoba koja to čini u njegovo ime mora imati punomoć te predočiti njegovu i svoju osobnu iskaznicu.

Organizator edukacije "Novi informacijski sustav za prijavu i odjavu turista - eVisitor" je Turistička zajednica Grada Novigrad-Cittanova, a pokrovitelj Hrvatska turistička zajednica.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.