Vijesti

Poziv na 1. radionicu „Uvod u primjenu pokrovnih usjeva u vinogradima”

30.08.2017. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Lokalna akcijska grupa „Sjeverna Istra” poziva vinare i vinogradare te ostale zainteresirane dionike s LAG područja na 1. radionicu „Uvod u primjenu pokrovnih usjeva u vinogradima“.
Radionica je sastavni dio projekta „Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradima“ koji je sufinanciran sredstvima Istarske županije u okviru Programa javnih potreba poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede Istarske županije za 2017. godinu.

Projektom je previđena implementacija tri radionice te dva terenska posjeta primjerima dobre prakse na našem LAG području. Cilj prve radionice je informirati i educirati sudionike o važnosti korištenja tla u vinogradarskoj proizvodnji te o prednostima i nedostacima pokrovnih usjeva u vinogradu.

Radionicu će voditi dr.sc. Melita Zec Vojinović, predavačica na Veleučilištu u Rijeci (kolegij: Ekologija i tloznanstvo).

Rok za prijavu je 7. rujna 2017. Prijaviti se možete na sljedećoj POVEZNICI ili pozivom na broj telefona 255 932.

Poziv i ostale važne informacije možete pronaći OVDJE.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Nika Martinčić (tel: 255 932, mob: 095 813 0736, e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address))
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.