Vijesti

Ponovna javna rasprava o prijedlogu II Izmjena i dopuna PPU Grada Novigrada–Cittanova

31.10.2018. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije

Javno izlaganje prijedloga II Izmjena i dopuna PPUG-a održat će se 12. 11. 2018. u 16:30 u Gradskoj vijećnici Grada Novigrada–Cittanova

Grad Novigrad-Cittanova najavio je ponovnu javnu raspravu o prijedlogu II Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novigrada–Cittanova.

Prijedlog II Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novigrada–Cittanova bit će na javnom uvidu petnaest dana, u Maloj vijećnici Grada Novigrada-Cittanova (zgrada gradske uprave, Veliki trg 1, prizemlje), u vremenu od 31. listopada do 14. studenog 2018. godine, radnim danom (od ponedjeljka do petka), od 8 do 13 sati.

Javno izlaganje prijedloga II Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novigrada – Cittanova održat će se u ponedjeljak, 12. studenog 2018. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Novigrada–Cittanova, s početkom u 16:30 sati.

Sudionici sudjeluju u javnoj raspravi na način da:
- imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog II izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Novigrada-Cittanova;
- postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje;
- daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja;
- upućuju nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe u roku određenom u objavi o javnoj raspravi.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

U tijeku javnog uvida pisani prijedlozi i primjedbe dostavljaju se na adresu:
Grad Novigrad–Cittanova
Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša
Veliki trg 1
52466 Novigrad-Cittanova

Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjen prijedlog Prostornog plana mogu se podnositi samo u vezi s dijelovima prijedloga Prostornog plana koji su u odnosu na prvi prijedlog izmijenjeni.

Sva dokumentacija vezana uz prijedlog II Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novigrada–Cittanova može se pronaći OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.