Vijesti

Ovoga vikenda (21.-23. 4.) akcija prikupljanja krupnog otpada u naselju Karpinjan

17.04.2017. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Nastavlja se akcija prikupljanja glomaznog, drvenog i elektro-otpada na cijelom području Grada Novigrada-Cittanova, koju od 24. ožujka do 30. travnja provodi komunalno poduzeće 6. maj d.o.o. Umag u suradnji s Gradom Novigradom-Cittanova. Otpad se u okviru akcije prikuplja na šest lokacija u pet gradskih naselja, kroz pet vikenda tijekom ožujka i travnja.

Ovoga vikenda, od 21. do 23. travnja otpad će se prikupljati u naselju Karpinjan, na križanju ulica Vladimira Nazora i Eugena Kumičića. Na toj će lokaciji biti postavljen poseban spremnik u koji će građani moći odložiti svoj otpad. Spremnik će na navedenoj lokaciji građanima biti na raspolaganju u vremenu od 10 do 16 sati.

Nakon toga predstoji još prikupljanje otpada u Novigradu, u ulici Sv. Maksima, na parkiralištu kod starog groblja, u vikendu od 28. do 30. travnja.

Akcija je namijenjena isključivo fizičkim osobama (građanima), koje ovim putem pozivamo da se uključe i očiste svoje podrume, tavane i druge prostorije, od glomaznog, drvenog i elektro-otpada.

Za sve informacije vezano uz akciju prikupljanja otpada obratite se na dežurni telefon 091 1255 008.

Više o akciji možete doznati OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.