Vijesti

Otvorene su prijave za utrku Novigrad-Cittanova run

22.09.2017. /// Novigrad Vijesti / Sport
Aminess hoteli i kampovi i ove godine organiziraju utrku pod nazivom Novigrad-Cittanova run. Utrka će se održati 14. listopada i uključuje utrke na 6 kilometara, polumaraton (21 km), štafetu 10 + 11 kilometara, a za one najmlađe pripremili su Fun run utrku na 200 i 500 metara.

Prijave za utrku u tijeku su do 10. listopada u 10 sati. Prijavnica se može pronaći na mrežnim stranicama http://www.aminess.com (OVDJE), ili na bilo kojoj recepciji Aminess hotela i kampova. Uz ispunjenu prijavnicu potrebno je i uplatiti startninu, putem bankovne transakcije ili uplatom na recepciji. Prijava trkača bit će moguća i na sam dan utrke, na njezinu startu, do 9 sati. Iznosi startnina povoljniji su do 6. listopada.

Dodajmo kako Novigrad-Cittanova run ima i svoje ambasadore. Giovanniju Cernogorzu, novigradskom zlatnom olimpijcu u streljačkoj disciplini trap, ove se godine pridružio i Robert Radojković, proslavljeni hrvatski maratonac.

Start utrke je 14. listopada u 11 sati, ispred hotela Aminess Maestral. Dječja utrka Fun run na 200 i 500 metara startat će u 13sati. Na 200 metara natjecat će se mališani do 10 godina starosti, a na 500 metara oni od 10 do 14 godina. Za dječju utrku ne plaća se startnina, a prijave su na dan utrke na startu.

Više detalja o utrci potražite OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.