Vijesti

Održano Otvoreno prvenstvo Novigrada u tenisu i mini-tenisu

29.06.2016. /// Novigrad Vijesti / Sport
Proteklog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo Novigrada u tenisu za dječake i djevojčice do 10 godina, te mini-tenisu za natjecatelje i natjecateljice do 8 godina. Nastupilo je 50-ak djece iz Istre, Kvarnera, Našica, Osijeka, pa i Australije.

U kategoriji dječaka do 10 godina prvo mjesto osvojio je Marino Marinović (TK Kvarner, Rijeka), koji je u finalu svladao Petra Cukona (TK Smrikve, Pula) rezultatom 4:0.

U konkurenciji djevojčica do 10 godina pobjedu je odnijela Corina Babić (TK Pećine, Rijeka), pobijedivši u finalu Viky Čarapović (TK Pro 2000, Poreč), rezultatom 4:3.

U mini-tenisu je učestvovalo 26 malenih tenisača, a svi su nagrađeni zlatnim medaljama.

Novigradski turnir tradicionalno je uvršten u kalendar Hrvatskog teniskog saveza, a rezultati s turnira boduju se za završnicu prvenstva Hrvatske. I ove je godine, prema ocjenama roditelja i trenera, novigradski turnir bio izuzetno uspješan i dobro organiziran, što ga po tom pitanju svrstava među najbolje u regiji.

Pored domaćina iz TK Novigrad zasluge za to pripadaju i sponzorima turnira, tvrtki Luxottica i Pekari Vilson, naglašavaju u klubu.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.