Vijesti

Održan treći Dječji talent show

06.03.2017. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
U Gradskoj knjižnici Novigrad-Cittanova proteklog petka održan je treći Dječji talent show, na kojem je kroz 12 točaka nastupilo 19 natjecatelja i natjecateljica.

Titulu buduće zvijezde osvojio je Ivano Bandov, koji se predstavio imitacijom Justina Biebera. U kategoriji najzabavnijeg talenta nagradu su osvojile sestre Lamija i Anamarija Horvat za majorette ples. Žiri je titulu najdojmljivijeg talenta dodijelio Riani Krebel, za ples Šećerne vile inspiriran baletom „Orašar“ Petra Iljiča Čajkovskog. Titulu najoriginalnije izvedbe ponijele su Yara Babić Ribeiro i Anamarija Posanović za svoje vještine žongliranja.

Članovi žirija - Majda Šušelj, Jasna Andreašić i Radenko Matijašec, imali su težak posao, jer je i ove godine konkurencija bila izuzetno jaka. Pohvalili su i ostale sudionike novigradskog dječjeg talent showa: Noru Božić, Edeneu Mazalović, Reanu Miloš, Nicol Živolić, Klaru Klaj, Tenu Radigović, Niku Dvorani, Raula Medicu, Vesnu Žinić, Chantal Radešić i Eleonoru Vlajinić.

Svim sudionicima Knjižnica je uručila mali poklon, a pobjednicima je novigradska turistička kuća Aminess Hotels and Campsites dodatno poklonila ulaznice za bazen hotela Aminess Maestral.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.