Vijesti

Održan 4. novigradski Dječji talent show

21.03.2018. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići / Kultura i zabava
Protekle subote u organizaciji Gradske knjižnice Novigrad-Cittanova održao se pred punom dvoranom Zajednice Talijana u Novigradu četvrti po redu dječji talent show. Sva djeca koja su nastupala bila su fantastična, a točke izvrsne, pa ih je tako i žiri ocijenio.

U kategoriji najdojmljiviji talent nagradu je osvojila Ema Bubola, koja je pjevala naslovnu pjesmu iz crtanog filma Vaiana. Istu nagradu, za najdojmljiviji talent, osvojile su i Edenea Mazalović, Nora Božić i Lana Korina Celić, koje su zajedno osmislile i otplesale svoju točku modernog baleta. U kategoriji najzabavnijeg talenta nagradu je osvojila Klara Vukoja, s točkom ritmičke gimnastike i plesa. Najoriginalnija izvedba bila je ona Raula Medice, koji se publici predstavio pokusima sa strujom. Nagradu za buduće zvijezde osvojile su Chantal Radešić i Eleonora Vlajinić, koje su osmislile i otplesale točku modernog plesa. Nagradu za buduću zvijezdu osvojio je i Lorenzo Radizlović, koji je svirao dvije skladbe na gitari.

Žiri u sastavu: Vivijana Fakin, Sara Findrik i Gabrijela Močibob, ocjenjivao je svaku točku po nekoliko kriterija, te na kraju zaključio da su sva djeca koja su nastupala zaslužila nagradu. Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova zahvaljuje ovom prigodom djeci, roditeljima, posjetiteljima i sponzorima. Ove godine je Aquapark Istralandia svakom djetetu koje je nastupalo poklonila ulaznicu za najzabavnije bazene, Turistička zajednica blokove i vrećice, dok je Gradska knjižnica svakom djetetu poklonila školski pribor.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.