Vijesti

Od 1. kolovoza kartice za korištenje polupodzemnih spremnika otpada preuzimaju se u sjedištu 6. maja u Umagu

29.07.2020. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Iz komunalnog poduzeća 6. maj d.o.o. Umag obavještavaju korisnike usluge odvoza smeća s područja novigradskog naselja Mareda kako se digitalne kartice za korištenje polupodzemnih spremnika za miješani komunalni otpad postavljenih u tom naselju, od 1. kolovoza mogu preuzeti u sjedištu 6. maja u Umagu, na adresi Tribje 2 (služba za korisnike, soba broj 10), radnim danom u vremenu od 7:30 do 14:30 sati.

Time prestaje mogućnost preuzimanja kartice na reciklažnom dvorištu Salvela, gdje ih je bilo moguće podignuti od sredine srpnja.

Podsjećamo kako je prilikom preuzimanja kartice potrebno predočiti posljednji račun za uslugu odvoza smeća, te je potrebno imati podmirene račune prema 6. maju. Karticu može preuzeti korisnik usluge koji je vlasnik nekretnine odnosno vlasnik posebnog dijela nekretnine i korisnik nekretnine odnosno korisnik posebnog dijela nekretnine, kada je vlasnik obvezu plaćanja ugovorom prenio na tog korisnika i o tome obavijestio 6. maj.

Za dodatne informacije možete kontaktirati službu za korisnike na telefonski broj 052/741-585 ili e-mailom na .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Više o temi polupodzemnih spremnika u Maredi pročitajte OVDJE i OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.