Vijesti

Objavljen natječaj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima „Pokreni nešto svoje“

28.11.2018. /// Novigrad Vijesti / Gospodarstvo
“Pokreni nešto svoje” je program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

Prihvatljivi prijavitelj je postojeće mikropoduzeće ili osoba pod uvjetom da prije korištenja potpore registrira poduzeće.

Korisnik potpore može biti poduzeće sa sjedištem u Hrvatskoj koje spada u mikropoduzeća prema kriterijima Europske komisije. Aktivnosti projekta moraju biti provedene u Hrvatskoj, na čijem području projekt mora imati i utjecaj. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta.

Ukupna vrijednosti programa je 504.000 kuna. Potpora po projektu iznosi do 72.000 kuna. Rok za prijave je 14. prosinca 2018.

Više informacija je dostupno na ovom LINKU.

Dodatne informacije o natječaju možete dobiti na adresi e-pošte: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.