Vijesti

Objavljen javni uvid u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH

13.11.2019. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Temeljem Zakona o poljoprivrednom zemljištu Grad Novigrad-Cittanova izložio je na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novigrada-Cittanova.

Uvid u prijedlog Programa raspolaganja moguć je od 13. studenog do 28. studenog 2019. godine, radnim danom od 8:30 do 14:30 sati, u zgradi Gradske uprave Grada Novigrada-Cittanova, (Veliki trg 1), u Maloj vijećnici.

Zainteresirane osobe mogu dati prigovore i prijedloge na prijedlog Programa najkasnije do isteka roka javnog uvida tj. do 28. studenog 2019. godine. O svim prigovorima i prijedlozima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Novigrada-Cittanova, u roku od 30 dana od dana završetka izlaganja.

Prigovori i prijedlozi na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novigrada-Cittanova moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime i adresu podnositelja, te se dostavljaju u pisarnicu Grada Novigrada-Cittanova, zaključno sa 28. studenog 2019. godine.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.