Vijesti

Objavljen Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Novigrada-Cittanova za 2019. godinu

18.01.2019. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Grad Novigrad-Cittanova objavio je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Novigrada-Cittanova za 2019. godinu. Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje imaju područje djelovanja u Gradu Novigradu-Cittanova i/ili korisnike iz grada Novigrada-Cittanova, te koje su programski usmjerene na rad na prioritetnim područjima: kultura, prevencija i zaštita zdravlja, razvoj civilnog društva, te zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom.

Ukupna vrijednost natječaja je 260.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 35.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je zaključno 1. veljače 2019. godine. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti više programa/projekta u okviru ovog Natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar istih ili drugih prioritetnih područja Natječaja. Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada Novigrada-Cittanova (OVDJE).

Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u prijemnom uredu) na sljedeću adresu: Grad Novigrad-Cittanova, Veliki trg 1, 52466 Novigrad, uz napomenu: “Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za otvaranje prijava“.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.