Vijesti

Novigradskom kampu Aminess Park Mareda dodijeljene dvije značajne nagrade

20.11.2017. /// Novigrad Vijesti / Turizam
Na godišnjem kongresu KUH-a koji se od 13. do 15. studenog održao u Šibeniku, novigradski hotelijer je za svoj već nagrađivani kamp Aminess Park Mareda, u kategoriji godišnje nagrade za inovativnost, u kamping segmentu - Inovacamp, osvojio „Nagradu za inovativno korištenje modernih tehnologija“, dok je poznati slovenski portal Avtokamp.si kampu dodijelio nagradu „Naj Kamp Adria 2017“, za najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj.

U Aminessu ističu kako su dvije važne nagrade dokaz da se trud, ulaganja i kontinuirano praćenje potreba gostiju i suvremenih tehnologija isplati, čime se Aminess Park Mareda uvrstila među najkvalitetnije hrvatske kampove u kategoriji 4 zvjezdice.

Nagrade su došle od strane struke, koja je na kongresu KUH-a prepoznala Aminessovu izvrsnost u segmentu modernih tehnologija, u obliku interaktivne web aplikacije za goste kampa. Aplikacija gostima omogućuje narudžbu doručka prema vlastitom ukusu, iz udobnosti mobilne kućice ili vlastitog doma i prije dolaska u kamp. Ovaj brz i jednostavan način narudžbe i dostave kamping gostima omogućuje uživanje u pogodnostima hotelskog smještaja, a Aminessu je postao važan komunikacijski kanal putem kojeg je moguće dobiti informacije o potrebama i željama gostiju u auto kampovima.

Druga nagrada dolazi od strane čitatelja i korisnika portala Avtokamp.si, najrelevantnijeg specijaliziranog kamping portala u Sloveniji, koji je i ove godine organizirao izbor „Naj Kamp Adria“, gdje gosti i svi koji prate svijet kampiranja u Sloveniji i Hrvatskoj, imaju mogućnost glasanja i odabira najboljih kampova u više kategorija.

Time je kamp Aminess Park Mareda, uz osvojenu nagradu „Najbolje naselje mobilnih kućica u Hrvatskoj“, okrunio prošlogodišnja ulaganja i odličan odnos s gostima, a sudeći po novitetima za sezonu 2018. Aminess može očekivati i nova priznanja.

Iduće godine goste jednog od najpoznatijih istarskih autokampova dočekat će naime novo naselje, jedinstveni „Sunset Luxury Village“, 25 mobilnih kućica s direktnim pristupom moru, najnoviji koncept restorana-trgovine sa show-cookingom, nove Premium parcele s kompletnom infrastrukturom, suvremeni sanitarni čvor, te brojne novosti u ponudi hrane i pića.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.