Vijesti

Nogometna akademija Manchester Cityja ponovo u Novigradu

17.07.2017. /// Novigrad Vijesti / Turizam / Sport
Novigrad će po četvrti puta, ove godine od 17. do 27. srpnja, na pripremama ugostiti jednu od najboljih svjetskih nogometnih akademija, onu engleskog kluba Manchester City. Mlađi uzrasti ovog nogometnog giganta bit će smješteni u novigradskom hotelu Aminess Maestral, tvrtke Aminess hoteli i kampovi.

Dokaz je ovo da se profesionalnost i stručno gostoprimstvo u sportskom turizmu prepoznaje i potvrđuje iz godine u godinu. Sve je više upita za sličnim gostovanjima nogometnih momčadi kojima se uz odličnu klimu, udobnost smještaja nude i idealni uvjeti za treniranje i odigravanje pripremnih utakmica na profesionalnim travnjacima. Profesionalni nogometni standardi i kvalitetna sportska ponuda, dodatno su naglašeni i implementacijom Polytan umjetnog travnjaka, kojeg je FIFA certificirala FIFA Quality Pro standardom, što potvrđuje konstantno ulaganje u sportsku infrastrukturu i praćenje svjetskih nogometnih trendova.

Iz godine u godinu pozitivna tendencija gostovanja europskih klubova i raznih nogometnih akademija raste, uvelike zahvaljujući Aminess hotelima i kampovima (Laguna Novigrad d.d.), Gradu Novigradu-Cittanova, novigradskoj Turističkoj zajednici i NK Novigradu.

„Veseli nas novi povratak u Novigrad, grad o kojem imamo isključivo pozitivna mišljenja. Tu nam je doslovno sve kao na dlanu, tereni nadomak hotela, sjajni uvjeti za uspješne pripreme, uz to, usluga koja se nudi u Aminessu nam je iz godine u godinu novi razlog dolaska, što mi je potvrđeno i od strane ostalih članova stručnog stožera i čelnika kluba, Izjavio je novi direktor Akademije, Jason Wilcox, inače bivši nogometaš i osvajač Engleske Premier lige, koji je na toj funkciji prije svega nekoliko tjedana zamijenio dosadašnjeg voditelja i direktora Akademije Marka Allena.

Dodajmo kako će u okviru priprema u Novigradu, mladi nogometaši MCFC-a odigrati i nekoliko pripremnih utakmica.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.