Vijesti

NK Novigrad prvi puta u svojoj povijesti osvojio Kup Istre

29.05.2013. /// Novigrad Vijesti / Sport

Utakmica je bila izuzetno sadržajna, borbena i zanimljiva, a na koncu su slavili Novigrađani, nošeni izvrsnom podrškom s tribina.

Nogometaši Novigrada pobjednici su nogometnog kupa Istarske županije, nakon što su u finalnoj utakmici na pulskom stadionu Alda Drosine s 2:1 svladali momčad porečkog Jadrana. Utakmica je bila izuzetno sadržajna, borbena i zanimljiva, a na koncu su slavili Novigrađani, nošeni izvrsnom podrškom s tribina.

Brojni Novigrađani, među kojima je bio i gradonačelnik Anteo Milos, u Pulu su pristigli u vlastitoj režiji i autobusom za kojeg su se pobrinuli Nogometni klub i Grad Novigrad-Cittanova, te su zdušnim navijanjem pomogli igračima NK Novigrada da izbore pobjedu.

Prvi zgoditak za Novigrad postigao je već u 4. minuti Stipe Vrdoljak, da bi izjednačujući pogodak za Jadran postigao Đurić u 65. minuti. Pred sam kraj susreta, u 89. minuti, pobjednički zgoditak za Novigrad postiže Almir Halilović, te tako Novigrađanima donosi prvi naslov pobjednika Kupa Istre u povijesti kluba!

Novigrađane sada očekuje nastavak kup natjecanja na nacionalnoj razini, gdje će se u pretkolu Kupa Hrvatske susresti s nekim od pobjednika istovjetnog županijskog natjecanja.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.