Vijesti

Na području Novigrada trenutno samo jedna osoba zaražena koronavirusom

30.03.2020. /// Novigrad Vijesti
U okviru posljednjih dana objavljenih informacija o broju zaraženih koronavirusom, koje na dnevnoj bazi od pojave epidemije objavljuje Zavod za javno zdravstvo Istarske županije, navodi se među ostalim kako su na području Novigrada registrirana četiri slučaja zaraze koronavirusom.

Ispravan je međutim podatak da su na području Novigrada koronavirusom zaražene dvije osobe. Prema službenim informacijama treća zaražena osoba koja se (trenutno) statistički vodi pod Novigrad rodbinski je vezana uz dva novigradska slučaja, ali ne živi na području našega Grada, dok je četvrti slučaj proceduralnom greškom pripisan Novigradu.

Posebno je dobra vijest kako je jedna od dvije zaražene osobe s područja Novigrada ozdravila odnosno negativna je na koronovairus, te se sprema na povratak kući, a i druga je u dobrom stanju, dobro se osjeća, pa se nadamo kako je također na putu skorog ozdravljenja.

Koristimo i ovu prigodu kako bi sve naše sugrađanke i sugrađane pozvali da se pridržavaju svih propisanih mjera, preporuka i uputa nadležnih tijela, a posebno da ne izlaze iz svojih domova osim kada je to nužno potrebno. Svima želimo dobro zdravlje i što skoriji povratak u normalne okolnosti i normalan način života!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.