Vijesti

Na izvanrednoj skupštini Zdravog Novigrada usvojen novi statut i najavljene aktivnosti do kraja godine

30.09.2015. /// Novigrad Vijesti
Udruga Zdravi Novigrad održala je izvanrednu skupštinu na kojoj je usvojen novi statut udruge, usklađen s odredbama novog Zakona o udrugama.

Ovom je prigodom predsjednica Vivijana Fakin prisutne informirala o razrješenju članstva nekoliko članica udruge. Koordinatorica udruge Patricia radošić Šabalja prenijela je informacije o tekućim aktivnostima i planovima za naredno razdoblje, do konca ove godine.

U listopadu se tako planira otvorenje novog prostora Zdravog Novigrada i novigradskog DND-a (7. 10.), obilježavanje druge godišnjice udruge (17.10.), te predavanje o bolestima prostate (29.10.). U studenom se planira predavanje o panici i depresiji, te tipizacija tkiva u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina. U prosincu će udruga sa svojim ukrasima i rukotvorinama biti prisutna na božićnom sajmu Novigradske božićne radosti, pa se uoči sajma stoga planira radionica na kojoj će se ukrasi i rukotvorine izrađivati.

Sve članice i ovom prigodom pozvane su da se aktivno uključe u rad udruge i nadolazeće aktivnosti, a razmatrani su i prijedlozi i ideje vezano uz obilježavanje godišnjice udruge. Predsjednica je članstvo pozvala na ažurnost u plaćanju članarine, obzirom da je – kako je istaknuto - riječ o zaista malom iznosu. Na kraju skupštine članicama su podijeljene članske iskaznice i kape s logotipom Zdravog Novigrada, koje su tiskane ovoga ljeta.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.