Vijesti

Muzej Lapidarium i muzejska trgovina LINK od 4. svibnja započinju s radom

30.04.2020. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
Muzej–Museo Lapidarium i muzejska trgovina LINK započinju s radom od ponedjeljka, 4. svibnja 2020. godine, uz pridržavanje svih epidemioloških, higijenskih i mjera fizičkog distanciranja propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ).

Radno vrijeme Muzeja Lapidarium u svibnju bit će od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati / vikendom i praznikom zatvoreno.

Radno vrijeme muzejske trgovine LINK u svibnju bit će od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, a radno vrijeme subotom od 10 do 14 sati / nedjeljom i praznikom zatvoreno.

Broj posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u muzeju je ograničen na 15 osoba, a u muzejskoj trgovini LINK na 5 osoba; daljnji ulasci mogući su tek kad jedan od posjetitelja izađe.

Osoblje muzeja i muzejske trgovine LINK će prilikom interakcije s posjetiteljima koristiti zaštitne maske koje prekrivaju nos i usta te osiguravati razmak od najmanje dva metra prilikom međusobne komunikacije.

Molimo sve posjetitelje da se pridržavaju svih epidemioloških, higijenskih i mjera fizičkog distanciranja koji je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), te da obvezno dezinficiraju ruke sredstvom za dezinfekciju koje će biti postavljeno na ulazu u muzej i muzejsku trgovinu LINK.

Molimo posjetitelje da daljnje obavijesti o mogućim izmjenama u radu i uslugama muzeja te muzejske trgovine LINK prate na internet stranici Muzeja–Museo Lapidarium (muzej-lapidarium.hr)

Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!
Muzej – Museo Lapidarium, Novigrad – Cittanova
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.