Vijesti

Male maškare prošetale gradom i zabavile se na Velikom trgu

27.02.2017. /// Novigrad Vijesti / Škole i vrtići
U organizaciji Društva Naša djeca „Novigrad-Cittanova“, a u suradnji s vrtićima Tičići i Girasole, protekle subote u prijepodnevnim satima organizirana je povorka dječjih maškara novigradskim ulicama, uz zabavu na Velikom trgu.

Uz sunčano i toplo vrijeme, Mandračom, Mlinskom ulicom, Velikom ulicom pa konačno i Trgu, šetala su se vrtićka djeca i odgajateljice maskirane u Lego kockice, Mickey Mouse i Minnie, kosiće, snjegoviće, more, kartoline, munje, snijeg… Koloni dječjih maškara priključile su se i velike maškare iz Novigrada i Dajle, s ovogodišnjom temom Sv. Patrika odnosno Irske. Osim zabave i plesa na Trgu, djeca, roditelji, i posjetitelji, mogli su se počastiti kroštulama, fritulama, krafnama i napitcima koje su dijelile volonterke DND-a.

Društvo Naša djeca „Novigrad-Cittanova“ zahvaljuje djeci, roditeljima, odgajateljicama, volonterkama, animatorima, publici i svima onima koji su na bilo koji način pomogli ili sudjelovali na ovom veselom događaju.

Posebnu zahvalu DND upućuje Gradu Novigradu-Cittanova i Turističkoj zajednici Grada Novigrada-Cittanova, koji su financijski podržali ovaj projekt DND-a i pomogli razveseliti svoje male sugrađane.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.