Vijesti

LAG Sjeverna Istra: Poziv na radionicu „Odabir, uspostava i održavanje pokrovnih usjeva“

25.09.2017. /// Novigrad Vijesti / Poljoprivreda
Lokalna akcijska grupa „Sjeverna Istra” poziva vinare i vinogradare te ostale zainteresirane dionike s LAG područja na 2. radionicu „Odabir, uspostava i održavanje pokrovnih usjeva“

Radionica je sastavni dio projekta „Uvod u upravljanje pokrovnim usjevima u vinogradima“ koji je sufinanciran sredstvima Istarske županije u okviru Programa javnih potreba poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede Istarske županije za 2017. godinu. Projektom je previđena implementacija tri radionice te dva terenska posjeta primjerima dobre prakse na našem LAG području.

Radionica će se održati 28. rujna 2017. godine s početkom u 17 sati u Vijećnici Općine Grožnjan (Umberta Gorjana 3, 52429 Grožnjan).

Cilj radionice je informirati i educirati sudionike o odabiru pokrovnih usjeva te o njihovoj uspostavi i održavanju. Radionicu će provesti dr.sc. Melita Zec Vojinović, predavačica na Veleučilištu u Rijeci, kolegij Ekologija i tloznanstvo.

Rok za prijavu je 27. rujna 2017.

Prijaviti se možete OVDJE, ili pozivom na broj telefona 255 932.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Nika Martinčić, tel: 255 932, mob: 095 3255 931, e-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address).
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava o pristupačnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.