Vijesti

Konstituiran novi saziv Savjeta mladih Grada Novigrada-Cittanova

12.02.2018. /// Novigrad Vijesti / Gradsko vijeće
Nakon što je Gradsko vijeće Grada Novigrada-Cittanova na sjednici održanoj 18. prosinca prošle godine izabralo sedmero članica i članova Savjeta mladih Grada Novigrada-Cittanova, 8. veljače održana je i konstituirajuća sjednica ovog savjetodavnog tijela Gradskoga vijeća, u čijem je fokusu promicanje i zagovaranje prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

Za predsjednicu Savjeta mladih jednoglasno je izabrana Ilari Miani, a za zamjenicu predsjednice, također jednoglasno, Morana Odicki. Da podsjetimo, Savjet mladih Grada Novigrada-Cittanova u novom mandatu čine: Ilari Miani (zamjenica Ania Tuljak), Morana Odicki (zamjenik Kristian Tuksar), Dina Kamber (zamjenik Martin Božić), David Ukaj (zamjenica Ariana Gašparini), Simona Selar (zamjenica Leona Šućur), Iva Nikačević (zamjenica Ela Šoljan), Tomislav Bonić (zamjenica Sara Krevatin).

Predsjednik Gradskog vijeća Vladimir Torbica čestitao je ovom prigodom svim članovima i članicama te njihovim zamjenicima i zamjenicama na izboru, upoznao ih s djelokrugom rada Savjeta mladih, te izrazio želju za kvalitetnom suradnjom Savjeta mladih, Gradskoga vijeća i gradonačelnika. Pozvao je novoizabrani Savjet mladih da izrade svoj program rada za 2018. godinu, da budu aktivni, te da svoje savjete i planove pokušaju i realizirati, a sve za dobrobit mladih u Novigradu.

Novoizabrana predsjednica Savjeta mladih zahvalila je pak na ukazanom povjerenju, te kao jednu od prvih aktivnosti predložila ideju da se pozove nadležna osoba iz Istarske županije radi edukacije članica i članova o njihovom radu i ingerencijama.

Zapisnik s konstituirajuće sjednice pogledajte OVDJE.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.