Vijesti

Karate klub Novigrad – Rezultati s natjecanja

23.03.2018. /// Novigrad Vijesti / Sport
Za članovima Karate kluba Novigrad nekoliko je uspješnih natjecanja, na kojima su ostvarili zapažene rezultate.

Početkom ožujka član KK Novigrada Jasmin Ćatić nastupio je kao član hrvatske para-karate reprezentacije na 38.Grand prixu Slovakia u slovačkoj Bratislavi, te tamo ostvario fantastičan rezultat, osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji za slijepe i slabovidne!

Svaki natjecatelj morao je izvesti dvije kate, čiji su se bodovi zbrajali, te se na taj način odlučivalo o pobjedniku, čime Jasminov rezultat još više dobiva na važnosti. Osim Jasminu, pohvale svakako idu i njegovoj majci Jasmini Vilić, koja je uz Jasmina bila na svakom koraku ove njegove više no uspješne avanture.

Dodajmo ovome kako su Jasmina već sutradan čekali novi izazovi, te je nakon uspješnog karate natjecanja, u sastavu ekipe mladeži Crvenog križa novigradske osnovne škole Rivarela nastupao na međugradskom natjecanju, gdje je njegova ekipa osvojila drugo mjesto.

U ožujku je i klupska trenerica Tamara Lubiana ostvarila zapažen rezultat. Nastupila je na državnom prvenstvu za seniore/seniorke i veterane/veteranke, te tamo osvojila odlično 3. mjesto u kategoriji kate-pojedinačno, a pod okriljem Karate kluba „Zamet“ (u sastavu: Jadranka Kovačević, Gordana Kovačević, Tamara Lubiana), osvojila je 1. mjesto u kategoriji veteranki kate-ekipno i 2. mjesto u kategoriji seniorki ekipno.

Član KK Novigrada Emanuel Pištan nije se nažalost mogao takmičiti na 1. kolu lige u borbama, jer se isti dan natjecao na takmičenju iz kemije Primorsko-goranske županije, kao učenik 1. razreda riječke Gimnazije Andrije Mohorovičića, gdje je osvojio 1. mjesto i tako dobio mogućnost sudjelovanja na državnom prvenstvu.

Članovi i članice karate kluba Novigrad osim uspjesima aktualnih članova, veselili su se i rezultatima svoga bivšeg člana, Novigrađanina Morena Emanuellea Pintera, koji je na studentskom prvenstvu osvojio 2. mjesto u katama, a na državnom prvenstvu u sastavu ekipe Karate kluba „Princ“ 2. mjesto u kategoriji seniori kate-ekipno.
 

Slijedeća vijest ›
SRETAN USKRS!

‹ Prethodna vijest
Novigradska kronika (TV Nova) / 19. 3. 2018.

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.