Vijesti

Javna rasprava o DPU Fakinija-Cesta Kontesa od 29. svibnja do 12. lipnja

19.05.2017. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Grad Novigrad-Cittanova najavio je Javnu raspravu o prijedlogu II Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja Fakinija-Cesta Kontesa. Prijedlog II izmjena i dopuna DPU Fakinija-Cesta Kontesa bit će na javnom uvidu petnaest dana, u Maloj vijećnici Grada Novigrada-Cittanova (Veliki trg 1), u vremenu od 29. svibnja do 12. lipnja 2017. godine, svakim radnim danom od 8 do 13 sati.

Javno izlaganje prijedloga održat će se 6. lipnja 2017. godine s početkom u 13 sati, također u Maloj vijećnici Grada Novigrada–Cittanova.

Sudionici mogu sudjelovati u javnoj raspravi na način da imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog II izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja Fakinija-Cesta Kontesa; postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje; daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja; upućuju nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe u roku određenom u objavi o javnoj raspravi.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. U tijeku javnog uvida pisani prijedlozi i primjedbe daju se na adresu: Grad Novigrad–Cittanova, Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, Veliki trg 1, 52466 Novigrad-Cittanova.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.