Vijesti

Istarska županija objavila natječaj za financiranje udruga i drugih neprofitnih organizacija u kulturi

22.01.2016. /// Novigrad Vijesti / Kultura i zabava
Upravni odjel za kulturu Istarske županije – Regione Istriana objavio je Javni natječaj za financiranje projekata / programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije – Regione Istriana za 2016. godinu, na koji se mogu prijaviti udruge i druge organizacije civilnoga društva (zaklade, privatne ustanove, umjetničke organizacije, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije).

Prijave koje se ne dostave na za to pripremljenim obrascima u elektroničkom i tiskanom obliku, kao i prijave koje se ne dostave u navedenom roku, te kojima nedostaje neki od traženih priloga, neće se razmatrati niti uvrstiti u Program javnih potreba u kulturi Istarske županije-Regione Istriana za 2016. godinu.

Javni natječaj otvoren je od 22. siječnja do 22. veljače 2016. godine. Cjeloviti tekst Javnog natječaja dostupan je OVDJE.

U Upravnom odjelu za kulturu IŽ ističu kako provođenje postupka objavljenog Javnog natječaja smatraju izuzetno hitnim i sve će pravne radnje izvršavati u što kraćim rokovima. Također, naglašavaju kako je prijava na natječaj obimna i zahtjevna, te kako se dio potencijalnih prijavitelja dosad nije susretao s ovakvim načinom prijavljivanja projekata/programa, stoga mole sve potencijalne prijavitelje da prijave podnesu čim prije, kako ne bi došlo - radi brojnosti predmeta i nepravovremenog prijavljivanja - do zastoja u radu i donošenju odluka.
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.