Vijesti

AKTUALNO: Ispunite anketu o potrošnji energije na području Grada Novigrada-Cittanova!

20.06.2018. /// Novigrad Vijesti / Komunalne informacije
Grad Novigrad – Cittanova, u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom (IDA), a uz potporu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, započeo je s izradom revizije Akcijskog plana održivog energetskog razvoja (SEAP) do 2030. godine.

Trenutno provodimo analizu stanja potrošnje energije na području Grada Novigrada-Cittanova za 2016. i 2017. godinu. Stoga u slijedećih nekoliko mjeseci želimo utvrditi ukupnu potrošnju energije u našem gradu u segmentu stambenih i poslovnih objekata, prometa i javne rasvjete, te se odlučiti za više mjera koje će poticati energetsku učinkovitost, primjenu obnovljivih izvora energije, ekološki prihvatljiv promet i javnu rasvjetu, a koji će u konačnici utjecati na smanjenje emisije CO2 do 2030. godine.

Utvrđene mjere odnosit će se na sve stanovnike i poslovne djelatnosti na području Grada Novigrada–Cittanova, te se očekuje da će u narednim godinama biti objavljeno više javnih poziva za sufinanciranje provedbe tih energetskih mjera.

Molimo Vas da nam pomognete u izradi revizije SEAP-a na način da nam dostavite ispunjene anketne upitnike za kućanstva, privatni turistički smještaj i/li poslovne subjekte dostupne na slijedećim poveznicama:

Anketni upitnik – Turistički kapaciteti u privatnom smještaju
Anketni upitnik – Kućanstva
Anketni upitnik – Poslovni sektor

Ispunjene upitnike možete dostaviti osobno u gradsku upravu Grada Novigrada-Cittanova, na adresu Veliki trg 1 (n/r Vanja Gorički) ili poslati e-mailom: .(JavaScript must be enabled to view this email address). Sa svim eventualnim upitima slobodno se javite na telefon 052/757-055, interni 104.

Anketu možete ispuniti i online putem slijedeće poveznice: https://goo.gl/2Pa2kA

Zahvaljujemo vam unaprijed na odgovorima i suradnji!
 

 
 

Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | RSS

Copyright © 2011 Grad Novigrad | La Citta' di Cittanova.